1 vecka

Nu ska jag äta lite och se klart på "Cold case" innan jag ska försöka sova. 1 vecka kvar tills jag troligtvis ligger och försöker sova i Barcelona, jag kan inte förstå att tiden går så snabbt.

28 sept 2010

Bion igår var jättemysig. Var bara vi och ett par högljuda tanter bakom. Idag jobbade jag på ett dagis eller ja "förskola" som man numera måste kalla det så dagisfröknarna får högre status genom att bli kallade "förskolelärare", i anderssberg och det var verkligen kaos hela dagen. Jag har aldrig varit där själv men första timmarna var jag själv ute med 5 små killar fulla av överenergi. 3 av dom pratade inte ett ord svenska och eftersom jag inte kan arabiska hade vi problem, så ska bli superduper kul att gå tillbaka imorgon, verkligen.

27 sept 2010

Film ikväll, jag hade velat gått på Resident evil i 3d men det gick inte hem hos dom andra så bli "Going the distance" istället. Så nu ska jag byta om och dra ner på stan. :)


26 sept 2010

Jag sitter och läser och lyssnar på Beyonce och Jay-Z, känner inte för att göra nåt mer idag, kanske springa en runda senare men bara kanske. Borde hälsa på pappa och mormor men jag orkar verkligen inte, det är jobbigt att upprepa sig om samma sak 20 gånger och förklara att jag ska till Spanien igen och vad jag ska göra där, så drar nog ut på det till imorgon. 


Mys

Har haft en riktigt seg dag, inte gjort mycket alls utan bara slappat. Riktigt skönt, nu väntas det på popcorn sen blir det film. Tråkiga inlägg idag men jag orkar inte skriva mycket mer!

Haha kan inte sluta skratta!

25 sept 2010

Trött idag, men det vart ändå ganska lungt igår. Vi dansade oss svettiga innan vi åkte hem på sista bussen. Riktigt kul var det. Nu ska jag se film och vila lite så skriver mer sen, kanske slänger upp någon bild också!

..

Grymt skön tjej!


Fredag

Idag är vi lite slitna efter igår men det är det värt. Men ska nog inte blanda vin, öl, cider, drink och champange igen, har insett att det inte är lika roligt dagen efter. Men Emma är pigg och glad iaf-



Fina tjejer

Jag har haft en supermysig fika med Sandra och Frida, satt där i 2 timmar. Jag hoppas det bli fika via skype sen när jag har åkt! Nu väntar jag på Sund, ska inte bli för taggad fören jag vet att hon sitter på tåget, man vet aldrig med henne, hon skulle säkert kunna missa tåget ;)

Frida-

Söta Sandra till vänster-


Älska

Jag älskar den här bilden, den får mig att skratta varje gång. Tror det var samma vecka som jag kom hem från Mallis. Funderar på att ha det som profil på fb men skulle nog få strykk av Sara då.

Världens bästa Sara och bighair.

23 sept 2010

Nu ska jag snart göra mig klar och sen dra och fika med Sandra och Frida, ska bli riktigt mysigt! :)


22 sept 2010

Precis kollat på "Vicky Christina Barcelona", den är bra och får mig att längta efter Spanien, ska ta mig i kragen och träna lite spanska innan jag åker tror jag så är det lättare att kommunicera med folk. men jag skulle chansa på att fler kan engelska i Barcelona än på Mallorca iaf. Önskar jag hade en systemkamera så jag kunde gå runt och ta massa fina bilder, precis som Christina, men får göra det med digitalkameran så länge. Jag längtar efter att gå runt på gatorna fulla av folk och vackra byggnader, och självklart ta kort på allt. Så blir massor av bilder om några veckor ;)

Trailern-

Känns som fredag

Det känns inte som tisdag idag, jag är rastlös och aningen uttråkad och skulle behöva en fredag med utgång med tjejerna. Läste om Kid Cudis flickvän också, och eftersom Heath Ledger är död så har jag ingen aning om vem min blivande man är längre, jäkla skit också. Eller möljigtvis Robert från "So you think you can dance". Ja det kanske vore nåt. ;) Nej, jag känner mig på riktigt drygt humör just nu så ska ta en cykeltur och få bort lite energi.

Robert ;)
 

21 sept 2010

Exakt 2 veckor kvar tills Barcelona, vid den här tiden kommer jag vara vid arlanda. Men efter förra gången då inget blev som jag trodde det skulle bli, har jag låga förväntningar. Det får bli som det blir helt enkelt. Måste fixa skjus ner till arlanda också, det vore jobbigt att släpa allt på tåget och syrran jobbar nog. Men det fixar sig alltid. 

Port vell, tror det är hamnen där jag ska bo i Barcelona.


Idag har jag ingen vidare energi alls, jag hatar förkylningar. Förr kunde det vara ganska skönt att bli småsjuk och mysa ner sig i soffan men nu för tiden blir jag bara rastlös och vill göra nåt. Ska tvinga mig själv att bara ta det lugnt idag så orkar jag jobba imorgon om det finns nåt dagis som behöver vikarie här i närheten.


Dj

Kollade på kidcudi.com och såg hans inlägg om denna mannen, och jag kan inte göra annat än att hålla med Kid cudi om att jag hoppas att jag också älskar musik lika mycket när jag är i den åldern som jag gör nu. Skönare snubbe får man leta efter.


20 sept 2010

Helgen vart den jobbigaste på länge, inget gick min väg. Orkar inte skriva om den men om någon har ringt eller messat och jag inte har svarat är det för att min mobil vart cp igår. Har en som iaf funkar nu, även om den är sisådär 20 år gammal. Nu ska jag stretcha mina onda ben ett tag, haha jag haltade hela kvällen igår efter jobbet.

Kid Cudi- Simple as..

18 sept 2010

Jag är själv hos syrran och hade planerat att ha en mysig kväll och fixa klart massa på datorn, soretera bilder och alla filmer men jag är alldeles för trött. Mina ben värker som aldrig förr och jag börjar bli sjuk så halsen bränner och jag har ont i huvudet. Nu ska jag försöka bädda ner mig och se någon skräckfilm som började på TV:n. Imorgon ska jag upp 8 och skulle jobba till 19. Vill inte, önskar jag var hemma och kunde sova!

17 sept 2010

Är på riktigt partyhumör bara för att verkligen alla pratar om att gå ut ikväll. Men det blir lungt, om en timme ska jag sätta mig på tåget till syrran. Så det blir mys med dom ikväll. Imorgon ska jag jobba på steninge slott igen, vi ska bara förberedda då för en lunch som är på söndag. Vet inte riktigt om jag ska servera eller göra annat på söndag men får väl se vad de säger imorgon! Kommer bli riktigt skönt att få lite pengar den 25:e. Nu ska jag packa och sen bege mig mot tågstation.

Saknar vädret på Mallorca bara lite.

16 and pregnant.

Såg precis ett avsnitt av 16 and pregnant, det handlar om unga tjejer i USA som blir gravida och är dumma nog att välja att genomföra gradviditeten. Sedan är det samma sak varje gång, killen är en idiot och aldrig stöttar sin flickvän. I avsnittet jag såg nu skulle tjejen bestämma sig om hon skulle adoptera bort det eller uppfostra det själv. Killen velade bara fram och tillbaka och tyckte synd om sig själv, tjejens föräldrar, speciellt mamman, grinade och ville att hon skulle adoptera bort det. Jag tyckte bara synd om tjejen som vart så gott som tvingad till att ge bort sitt barn för annars hade hon varit helt ensam. Sen satt hon och frågade hur killen mådde och tog hand om honom, när det borde vara tvärtom. Han har varit ute och festat som vanligt under 9 månader, hans liv har inte förändrats. Hon har varit hemma, känt barnet sparka, känt hela hennes kropp förändrats för att sedan bara lämna bort orsaken till den förändringen. Att bära det med sig måste vara så otroligt jobbigt och ändå satt hon och tröstade folk i sin omgivning medan de inte brydde sig det minsta över hur hon mådde. Det är inte konstigt att det finns bittra människor i världen. 


15 sept 2010

Det blev inget jobb idag, hon ringde men hade bara i Bomhus och på bönan och jag orkar inte ta mig dit utan bil, iaf inte 8 på morgonen. Men hon skulle försöka hitta något närmare imorgon och på fredag. Drömde konstigt inatt som vanligt, denna gången handlade det om Sund och hur hon vägrade låta sniglar vara, det var hennes mål i livet att döda alla med en pistol som såg ut som en mp3. Saknar henne så nu får hon masa sig ner innan jag åker.
Galen kväll förra sommaren!


14 sept 2010

Nu är det bokat och jag flyger den 5:e från arlanda så det är exakt 3 veckor kvar, det börjar redan pirra i magen. Den här gången har jag inte lika höga förväntningar och jag ser bara fram emot att inte vara stressad över allt ett tag, jag vill bara strosa runt i Barcelona och se allt som finns att se. Har redan hunnit skrivit med 2 tjejer som redan är där, en dansk och en finsk, så känns som att det finns lite mer folk att träffa än i Puig de ros. Haha. Nu ska jag försöka mig på att jobba på dagis några dagar, får se hur det går.

..

Ska snart lägga mig att läsa och sen sova. Haft en mysig dag med promenad med tjejerna i Boulongen och mys hemma ikväll. Visstja, fick ja av familjen idag så i Oktober beger jag mig nog mot Spanien igen. 


13 sept 2010

Pratade med familjen i Barcelona via skype igår och det kändes riktigt bra, de hade tillochmed väckt lilltjejen så jag fick se henne. De har världens sötaste 3 månaders bebis. Jag gillar dom så jag hoppas de säger ja. Vi får se om några dagar. Jag trodde jag skulle jobba idag, hos familjen i Hille. Men det var imorgon. Känns lite tråkigt att jag inte skulle träffa dem nå mer om jag åker, jag gillar verkligen tjejerna och det är mysigt att vara där. Men inget är ju klart ännu! Idag skavjag ta en promenad med Erika och inte så mycket mer, träna lite kanske.

Barcelona :)


Shit, vissa människor alltså!


Igår kväll..

hade vi det supermysigt hos kusse Hannah. Kom i säng någorlunda tidigt runt 2 tiden. Idag har jag tränat lite, med betoning på lite och sett "sin city", har någon timme kvar av den men är för rastlös så ska försöka mig på att träna igen och sen ta ett bad. Ikväll ska jag skypa med en familj i Barcelona, första gången jag gör det så ska bli kul, funderar på vad jag ska fråga om bara.
Bilder ifrån igår-










11 sept 2010

Sjuk kväll igår, så hade tänkt vila ikväll och bara vara hemma men det funkar ju inte. Så nu ska jag byta om och sen drar jag till Hannah på fest! Men ska vara nykter, ska ta mig upp tidigt och ge mig ut och jogga imorgon!

The only

Trodde Rihanna skulle vara ganska klar, hon har inte gjort så mycket bra på sistone men den här vill jag höra på krogen ikväll. Det enda jag inte gillar är att videon kommer väl ta hundra år, önskar de kunde vara lite snabbare där borta! 



I want you to love me, like I'm a hot guy
Keep thinkin' of me, doin' what you like
So boy forget about the world cuz it's gon' be me and you tonight
I wanna make your bed for ya, then imma make you swallow your pride

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world...
Like I'm the only one that's in command
Cuz I'm the only one who understands how to make you feel like a man
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only one...

Want you to take me like a thief in the night
Hold me like a pillow, make me feel right
Baby I'll tell you all my secrets that I'm keepin', you can come inside
And when you enter, you ain't leavin', be my prisoner for the night

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world...
Like I'm the only one that's in command
Cuz I'm the only one who understands, like I'm the only one who knows your heart, only one...

Take me for a ride
Oh baby, take me high
Let me make you first
Oh make it last all night
Take me for a ride
Oh baby, take me high
Let me make you first
Make it last all night

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world...
Like I'm the only one that's in command
Cuz I'm the only one who understands how to make you feel like a man
Only girl in the world...
Girl in the world...
Only girl in the world...
Girl in the world...

10 sept 2010

Det gick inge vidare att bada igår efter som badhusen är stängda. Så vi skulle gå på bio senare med Hannah istället men Noah ändrade sig och ville inte gå, så jag och Hannah fick gå själva på Toy story 3d. Men det var faktiskt riktigt mysigt! Ikväll ska jag med Hannah till en av hennes vänner på inflyttningsfest och sen blir det krogen.

9 sept 2010

Nu drar jag och Noah och badar :)


8 sept 2010

Sitter och ska kolla på "The blinde side" och min systerson Noah ligger och sover i min säng. Jag sa ifrån provjobbet i Stockholm, kan förklara varför en annan dag, med det är riktigt skönt att jag slipper det. Och chefen där var riktigt trevlig och sa att jag bara skulle ringa om jag någonsin kom till Stockholm så jag sparar numret. Slänger upp några bilder imorgon! Sov gott allesammans.

6 sept 2010

Klockan är 01.00 och jag borde väl sova men är alldeles för pigg för det. Har sådan beslutsångest över vad jag vill göra. Au-pair kontaktade mig idag, 2 ifrån Barcelona och en verkade helt perfekt. Jag aktiverade mitt konto på au-pair sidan igår och har fått 4 intresserade familjer och att 2 av dom var just från Barcelona är så jädra bra. Det är bara dit jag vill åka om jag ska åka så därför det känns som jag har sånt flyt med allt just nu. Men kanske inte ska bekymra mig i förväg. Tror jag gör så att om jag får jobbet i Stockholm så stannar jag där annars så drar jag till Spanien, det är fan bra. Så ska jag göra. Dåså, nu ska jag inte tänka på det mer. Idag träffade jag underbara Malin som jag inte träffat på flera månader. Hon har världens finaste bebismage också. Vi käkade middag och fikade på stan, sen slappade vi hemma hos henne. Så det var en riktigt mysig söndag, saknar att inte ha malin bara 5 min bort men skönt att ha henne hemma några dagar iaf. Aja, blev ett långt inlägg, slänger upp lite bilder från Malloca sen ska jag se en film tills jag somnar.




Pole in my basement.

Skön dag, jag har inte gjort någonting på hela dagen. Bara sett på filmer och käkat pizza eller ja, mest pizzasallad. Är inget gott med pizza längre när det inte är skinka på. Ganska ofta är det riktig pina att vara vegetarian, men vad gör man inte. Aja, nu är jag rastlös igen så dags att göra sig klar och sen blir det hemmafest.

Bra musik!


2 sept 2010

Sjukt att det är september, jag gillar det inte. Var på intervjun igår och det gick bra, ska prov jobba nästa torsdags så får se hur det går sen. Är sugen på Stockholm, jag gillar att det är mycket folk och finns så mycket att göra men samtidigt vet jag inte om jag inte är mer sugen på att åka utomlands igen. Till Barcelona. Men hittar inga bra familjer och jag vet inte om jag skulle våga söka något annat, svårt när man inte pratar spanska. Får väl ge Stockholm men chans om jag får jobbet annars kanske det kan vänta. Jaja, jag ska försöka tänka på nåt annat ett tag.

Hehe

Måste vara ifrån Delsbo... haha!


RSS 2.0