Parodi

Man ska inte skratta egentligen men kan inte låta bli!


31 augusti 2010

Nu är det 4 veckor sen jag kom hem från Mallis och för första gången saknar jag nog det lite, värmen, stranden, barnen och att det inte var någon stress där. Men ganska skönt att vara hemma också, ikväll åker jag till Sthlm och imorgon ska jag på intervju. Är inte hundra på att jag verkligen vill bo i Sthlm, känns lite som att det är nu jag borde passa på att jobba utomlands. Men får se hur jag känner efter imorgon. Nu har jag precis ätit, ska packa lite och sen dra och jobba.




29 augusti 2010

Seg dag idag, trött som bara den. Har precis käkat middag med familjen, anders är här och hälsar på. Jag började fixa med maten men började småkikade på Victoria secret fashion show från 2009 och sen fastnade jag där. Måste säga att det var det bästa showen jag har sett hittills, ska leta upp gamla jag inte har sett lite senare. Jag gillar att svenska modellen Caroline är med, och att Black Eyed Peas var med gjorde det bara bättre.

Älskar skogtemat.

28 augusti 2010

Idag fyller världens bästa syster år! Grattis Laila, älskar dig! Ring om jag måste ta ett snack med andreas om inte tårtan vart bra ;) Har ingen bild tyvärr :(
Nu ska jag snart dra iväg och träffa ett par tjejer innan vi drar till kusse Hannah. Måste bara hitta nå kläder först, hatar att mina jeansshorts är hos Sandra och hon drog till Rhodos idag (jag är bara lite, lite avundsjuk).
Vi hörs sen!!


Glad

Har världens flyt just nu, kan inte fatta det! Intervju i Sthlm på onsdag, fest ikväll och bara allmänt glad nu!

28 augusti 2010

Jag har nyss kommit hem från krogen, åkte tidigt med Erika och gänget. Jag har haft en perfekt med tjejerna. Dansat järnet hos Sandra och sen på krogen. Imorgon blir det nog fest hos Hannah, kanske krogen sen. Nu blir det nog nåt avsnitt av two and a half men för jag är inte speciellt trött än. Känner för att ansöka om att blir au-pair hos den brittiska familjen i Abu Dhabi bara för att göra nåt nytt. Men det är nog bättre att låta bli. Vet inte om jag verkligen vill bo i Sthlm men måste väl testa allt en gång. Aja, får se hur det blir. Visar bilder när jag får de från Sandra och Erika. ;)

Fredag.

Jag älskar verkligen fredagar, lugnt bästa dagen i veckan. Idag ringde en tjej jag jobbade med på steninge och gav mig nummret till hennes chef, så har jag tur kanske jag kan få heltidsjobb i Sthlm ganska snart. Vore så jädra grymt om det skulle bli så att jag flyttade dit en sväng. Men får se. Nu ska jag hitta nå kläder och fixa håret innan jag drar till Sandra på fest innan krogen! Kanske ska prova nåt annat ställe än heartbreak ikväll, det börjar bli alldeles för tråkigt!

Ska knäppa kort idag också! ;)

25 augusti 2010

Jag har varit riktigt duktig idag, gick en promenad när jag vaknade på 3 km och sen har jag nyss varit ute och sprungit runt 5km. Nu blir det lite situps innan duschen. Imorgon ska jag till familjen i Hille och följa med till skola och dagis. Jag ska sitta barnvakt åt deras 2 flickor några eftermiddagar i veckan, bra extra jobb. :) Tråkigt att jag inte har några bilder men tar inga nu, kör några videos istället.
 
No one Ever Really Dies.

Älskade deras skiva "Fly or die" för några år sedan.

"She wants to move"-



"Maybe"-


Jag vet inte om det här ens kan kallas musikvideo!
Jag undrar hur många killarna låg med efter inspelningen. 
"Lapdance"-

24 augusti 2010

Har inte gjort mycket idag, gick vilse i spåren i hemlingby en sväng hamnade på nåt vis i hästspåren. Sen sprungit/gått runt stan och nu ska jag städa. Ska försöka göra träning av det, typ göra situps eller armhävningar emellanåt och ha bra musik så klart, då blir det nog roligare. 
Sen ska jag leta efter fler dansfilmer, som typ Stomp the yard, Honey osv. Step up 3d finns bara i dåliga versioner än så länge men ska kolla snart igen. Den verkar helt okej iaf.


23 augusti 2010

Hade inget annat att skriva så fick bli en lista. 

När gick du upp idag?
11.00

Senaste filmen du såg på bio?
Kommer inte ihåg.

Favorit-TV- program?
Two and a half men.

Vad åt du till frukost?
Nötter och maränger.

Vad är ditt andranamn?
Emelie, det är också tilltalsnamnet. Heter Frida i första namn.

Din favoritmat?
Tacos, fetaostsallad.

Vilken mat gillar du inte?
Gillar det mesta men hatar verkligen mat med hela svampar i eller rålök.

Favoritchips?
Hm, dill kanske.

Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Jay Z- Blueprint 3 men börjar lessna.

Vilken bil kör du?
Har ingen men kör mammas när jag får!

Favoritmacka?
Fullkornsbröd med nötter i och typ ost och gurka på.

Om du fick åka vart du ville på semester?
Jag vill åka överallt men de viktigaste är väl: Tokyo, Barcelona, Madrid, Rio de Janeiro, New York, London, Berlin, Amsterdam, Dubai, Kapstaden, Rom, Venedig, Paris.

Favorittid på dagen?
Kvällen.

Var är du född?
Gävle.

Vilken är din favoritsport att se på?
Fotboll, handboll, hockey.

Coca Cola eller Pepsi?
Cola.

Fotboll eller ishockey?
Fotboll.

Är du en morronmänniska eller nattuggla?
Haha definitivt inte morgonmänniska.

Vad ville du bli när du var liten?
Arkelog, läkare, skådespelare, dansare med flera.

Har du varit i Afrika ?
Ja, om en veckas solsemester räknas.   

Har du rullat in någon i toapapper?
Haha ja.

Har du varit med om en bilolycka?
Nej.

Favoritdag i veckan?
Fredag.

Favorit-snabbmatsrestaurant
Max.

Vad lyssnar du på just nu?
T.I.- Swagga like us.

Hur många tatueringar har du?
None.

Vad har du på dig idag:
Leggins och en tunika från h&m.

Favoritfärg på kläder:
Olika men om jag måste välja- svart.

Senaste person som

Sov i din säng:

Jag

Du pratade i telefon med:
Min syster.
 
Du delade en drink med:
Oda skulle jag chansa på.

Du gick på bio med:
Kommer inte ihåg när jag var på bio sist, tror det kan ha varit med Frida och Sandra.

Du gick på stan med:
Erika, Sara och Sandra tror jag.
 
Skällde på dig:
Var länge sedan någon skällde på mig.

Senaste

Film du såg:
Drumline.

Kram: 
Brorsan.
 
Fest:
Jobbade på en i fredags om det räknas annars var det väl utgången fredagen före.
 
Känslan:
Rastlös som vanligt.

Resa:
Malloca i sommras.

Glädje:
Ska börja extrajobba hos en familj och var där första gången idag så då var jag glad, plus att fick gosa lite med hundarna.

Personen du träffade: Brosan och mamma.



22 augusti 2010

Nu är jag hemma efter en vecka hos syrran i Sigtuna. Jag hade tur och fick jobba 2 dagar också på steninge slott. På torsdagen förberedde och på fredagen var det en middag för 400 pers. Kungen och drottningen var där med flera och några till kände men inte speciellt många. Först var serverade jag snittar i en 1700-talsdräkt med höftgrejer och hatt. Det var kul men nervöst att träffa alla. Sen var det middag då jag som tur var bara serverdae lite grann, sprang och hjälpte andra mest och sen var kvar och städade. Började 14.00 och slutade 05.30 så var lagomt trött och hade ont i benen sen. Men det var kul och Sthlms överklass kan verkligen festa. Fick erbjudande om jobb i Sthlm så jag hoppas hon hör av sig och sen ska jag även jobba på samma ställe igen i September så det blir kul. Måste verkligen bort från Gävle för det är så grymt tråkigt här, vore skönt att bo själv också. Så får se om det kanske blir Sthlm nu eller annars så kanske jobba utomlands igen. Nåt iaf.

Fick till en kass bild med mobilen, fick en snyggare hatt sen.

18 augusti 2010

Jag är inte helt säker på att det är det datumet, har för dålig koll, men chansar på det. Jag är i Sigtuna hos min syster. Vi var på badhuset i Bro igår och jag tror jag åkte i rutschbanorna mer än Noah tillochmed. Men det är bra, allt spring i trapporna har gett mig träningsvärk. Imorgon har jag fått jobb hos en av Sissi kompisar så jag ska hjälpa till att förbereda en fest de ska ha. Det blir väl kanske inte så kul men tjänar pengar iaf. Aja, dålig uppdatering men orkar inte nu, är för upptagen med lilleman 1 och lilleman 2.

Love it!


MISSSSSS YOU!!!!!


12 augusti 2010

Idag vaknade jag halv 2 vilket är alldeles för sent så imorgon ska jag ställa klockan och tvinga mig själv upp. Sen åkte jag ut till syrran och fikade lite och sen på Churchstreet, om det stavas så, och käkade lite men var inget höjdarställe men alltid kul att prova nya resturanger. Saknar faktiskt att gå ut och äta var och varanan dag som vi gjorde på Mallorca. Sen kollade vi in yran eller vad det kallas som ska föreställa vara ett substitut för cityfesten. Haha, vi var där 10 bland 14-åringarna innan vi åkte igen.

Idag..

har jag sovit och sedan haft ett trevligt prat med killen som fixade kylskåpet men han stannade lite väl länge men när han väl gick återvände jag till sängen och en serie. Sen har jag städat lite och lyssnat på musik. Nu väntar jag på Erika sen ska vi åka iväg och bada!

By the way, jag har anmält mig till spanskakursen så om jag kommer med börjar jag den 31:a augusti. :)

Bild ifrån en av de bästa kvällarna i mitt liv!

11 augusti 2010

Jag älskar musikvideor och det finns inget bättre än nya kommer och jag inte kan sluta kolla. Det är nog någonting som jag växer ifrån men inte än på ett tag hoppas jag. Men jag hatar när en video får mig gilla låten mindre. När jag har föreställt mig videon helt annourlunda innan den görs, när jag har en hel egen video i huvudet men den som görs på riktigt stämmer inte alls ihop med min. Exempel på det är "Best I ever had"- Drake och "Commander"-Kelly Rowland. Videon till dom är riktigt dåliga och jag undviker att se dom för än så länge gillar jag låtarna.

Commander-



Best I ever had-



Ibland kan en video gör låten bättre som "Love the way you lie"-Eminem ft. Rihanna-

Myskväll

Hade det mysigt med tjejerna i boulongern, käkade melon och naturgodis och drack kanske lite grogg också! Skitsnack, lek i lekparken och mys. Sen åkte vi runt i stan lite, vi köade i drive in på MAX för att Sara skulle ha en milkshake. Sen cyklade jag hem, och klarade backarna utan problem men det känns som fan i benen. Måste träna mer asså! Nu blir det film- taken! :)

Gott!







10 augusti 2010

Idag sov jag till sent och sen var jag till sandbankarna med Erika och Sara och tog en hel del dåliga bilder, har även fått lite bilder ifrån fredagen så slänger upp de med. Nu ska vi ner till boulongen och sitta i solen ett tag!

Erika och Ida


Frida tittar på min rumpa.


Sen hittade hon vinflaskan.



Jag och sara.


Vi ramlade en hel del på stranden idag.


Hoppbilder.





Vart väldigt mycket konstiga bilder!

Tryin' to find my next thrill

I fredags var vi ungefär 10 stycken tjejer här hemma så det var bara lite att städa upp i lördags (hittade popcorn och kapsyler under sängen) men det var det värt. Senare gick vi ner på suncity men det känns som att det börjar bli gammalt och tråkigt! I helgen ska vi nog kanske prova Goya tror jag, jag vill även testa Nivå. Om de också är tråkiga får jag väl ta och flytta för det funkar ju inte. Och dyrt är det, hatar att en öl kostar över 40 spänn, på Mallorca gick de på under en 10:a.

Resten av helgen blev lugn. Jag tror jag behövde sova för på lördagen slocknade jag vid 11 och vaknade inte fören halv 1 på söndagen. Då åkte jag till Sandviken en sväng med mamma och sen till bomhus på grillat. Hade en riktigt mysig dag och somnade tidigt då med. Idag har jag skrivit CV och personligt brev och det gick lättare än förväntat. Ska skicka ut det imorgon om det finns nåt jobb att söka. Jag var ute och sprang ett bra tag också, först i spåret och sen runt i stan, avslutade med en cykeltur i regnet så nu känns det ordentligt i benen. Jag kollade även på au-pair familjer för jag tror jag vill åka igen om ett tag. Kollade på andra ställen än Spanien och jag gillade faktiskt en familj som vill att au-pairen börjar i januari. Enda grejen var att det var i Abu Dhabi men det kanske är ett sånt ställe, som är helt olikt Sverige och det jag är van vid, jag skulle behöva vara på för att inte bli uttråkad hela tiden. Tror till och med jag skulle våga åka men måste nog tänka igenom det ett bra tag till först ;)

Ingen har lagt upp nå bilder från fredags än och jag glömde som vanligt att ta några så det kommer sen. Tråkigt med bara text men så är det!

6 augusti 2010

Jag har precis käkat frukost med min systerdotter Sara som har sovit över. Vi såg twilight igår och åt alldeles för mycket chips med dipp. Det var riktigt mysig kväll! Skönt att bara ta det lugnt. Vi badade också och jag måste säga att vattnet här är kaaaaallt. Nu ska hon snart åka hem och jag antar att jag måste städa så det är fint när tjejerna kommer på förfest ikväll! Men kanske hinner åka en sväng med bilen också :P

Skön dag!

Nu är jag hemma efter en mysig dag på stan med tjejerna. Väntar på att mamma ska äta färdigt så ska vi åka till syrran, tror vi ska åka och bada en sväng eftersom det är så varmt. Känns helt underbart med 25 grader och att det är en helt annan värme än på Mallorca. Det konstigast här hemma är att man kan ta drickvatten ur kranen, jag går alltid till kylskåpet och letar efter flaskvatten innan jag kommer på det. Nä, nu ska vi åka. Jag hoppas vattnet är någorlunda varmt iaf.

Jag har en känsla av att vattnet här inte ens kommer i närheten av hur varm det var på Mallis.
              

5 augusti 2010

Igår hade jag skit kul med erika och sara i valbo, vart lite galet! Och jag körde mycket bil också, tod en vända i skogen på grusväg och det var det bästa jag har gjort på länge. Fast bilen var väl bara lite smutsig efteråt men det regnar ju så det går väl bort snart! Igårkväll blev det utgång med Sandra och Frida och det var väldigt kul innan krogen men när vi kom dit var det tomt. Haha. Jag har aldrig sett stället så tomt. Så det var ganska värdelöst men det blir väl förhoppningsvis bättre på fredag! Ska börja ta kort också, måste bara komma ihåg det.

Hemma!

Igår flög jag hem från soliga Mallorca och landade i regnet men känns faktiskt skönt med mulet väder men det kanske inte behöver regna hela tiden. Världens finaste Erika och Sara väntade på mig med skylt, ballonger och godis när jag kom fram och sen vart det max mat så måste säga att det blev en riktigt bra dag! Sen skulle vi bada men efter mycket om och men ändrade vi oss vid badplatsen i Strömsbro. Jag träffade pappa och funderade på att göra nåt på kvällen men insåg att jag var för trött så vi åkte till min morbror en sväng och sen blev det sex and the city 2 och sova istället. Vakna 11 imorse, tror jag verkligen behövde sova ut! Idag har jag träffat pappa och mormor, fixat ny telefon, fixat nya bankkort och jag ska skicka in papperen så jag får ett nytt körkort. Nu snart ska jag till valbo med Erika och Sara och ikväll blir det utgång med Sandra och Frida! :)


2 augusti 2010

Helgen var galen, vi var först på stranden sen gick vi runt i Palma några timmar. Vilket inte är så roligt när man är helt pank. Sen åkte vi hem, duschade, sminkade och klädde på mig på 15 min, sen drog vi tillbaka till Arenal. Vi förfestade lite på stranden sen gick vi till spanska baren så jag fick säga hej då till världens bästa bartendrar och sen vidare till vårt vanliga ställe. Sen tog jag första bussen tillbaka hem och sov några timmar. Försökte mig på att ligga vid poolen men blir alldeles för uttråkad. Sen idag har jag småjobbat och packat. Nu ska jag städa upp det sista och skriva ut pappren till flyget innan Kimmy kommer över. Hon ska käka middag med mig och familjen. Sen åker jag till flygplatsen med pappan vid 7-7.30 imorgonbitti. Hade vi tid kanske jag skulle följa med till kontrolltornet där han jobbar så han kunde visa mig hur det funkar men får se hur det är med tiden. Jag längtar tills jag landar i sverige och möter Erika och Sara, bara de nu inte åker vilse någonstans!

Finaste utsikten!


RSS 2.0