31 juli 2010

Kimmy väckte mig i morse så nu drar vi och möter en fransman och sen drar vi till stranden. Jag har sovit kanske 3 timmar för det var alldeles för varmt inatt så får ta igen  det på stranden. Efter det blir det Palma en sista gång, tror inte jag hinner dit mer innan jag åker hem. Önskar jag hade mer pengar och mer plats i väskan så hade jag handla skor och kläder tills jag inte orkade bära längre men ska vara duktig istället och bara kika lite.

30 juli 2010

Ikväll är det lungt, jag har sett film och ätit pizza med Kimmy. Jag funderade på att gå ut med killarna från hotellet men är inte på humör. Det ska tydligen vara en kille som har mördat någon tjej i Palma i Arenal också som polisen letar efter så det är nog lika bra att vara hemma! Imorgon blir det sovmorgon och sen Palma med Kimmy och hennes kompis som är här från Frankrike. Sen troligtvis utgång. Får se hur det bli, men nu blir det film, scarface igen, och sen sova!

29 juli 2010

Jag är trött, det vart inte så lungt som vi hade planerat att det skulle bli igår. Vi hade tänkt tagit en öl på hotellet och se showen och sen gå hem men det slutade med att jag var hemma 6 i morse. Showen bestod av ett gäng killar som dansade runt på scen framför ett gäng tyskar och holländare, och kanske en och en annan spanjor. Kan inte vara så roligt jobb men det var underhållande. Sen drog vi till Arenal och dansade, träffade andra amerikaner än Camille för första gången så Kimmy vart överlycklig så hon var nöjd när vi tog en taxi hem. Idag hade jag tänkt gå till poolen men jag sov tills jag började jobba. Det var en riktigt trög dag, trodde aldrig den skulle ta slut. Men nu tror jag ska se film eller nåt och sova!

Jag hade en gammal bild från stället vi åkte till igår, jag hatar att de röker inne här, vet inte hur många gånger någon full idiot har hållt på bränna en!

28 juli 2010

Nu har familjen hittat en ny au-pair som ska komma i mitten av augusti så det är skönt att det är klart! Jag fick ett mejl av henne igår där hon undrade över familjen så jag skrev ett lååångt svar och jag antar att det var bra för hon sa ja nu ikväll. ;) Nu ska jag gå över till Kimmy och se hur snygg hennes hostmoms yngre bror är sedan ska vi gå över till hotellet och se någon show som skulle vara där. Imorgon ska jag sola innan jobbet, är väl lika bara att passa på för hemma kommer det väl att regna!


27 juli 2010

Jag vill ha min kamera, fan vad irriterande det är att inte kunna ta kort! Den jäveln som tog den har typ 100 bilder som jag gärna vill ha tillbaka också. Men det finns väl inget att göra. Ikväll blir det middag på stamstället med Kimmy, jag ska ta mitt vanliga spaghetti med nån tomatsås och ett glas vin! Imorgon blir det jobb på förmiddagen, tror jag ska fråga om jag kan ta Alva till stranden, måste passa på innan jag åker hem.

Enda bilden jag har därifrån!

26 juli 2010

Nu är det snart bara en vecka tills jag är hemma igen, ska bli riktigt skönt! Kommer sakna stranden och solen när jag är hemma. På söndagen spenderade jag hela dagen på stranden med 2 tyskar, eller ja de var från turkiet men bodde i Tyskland. Vi var på stranden eller badade i 6 timmar och jag glömde smörja in mig så jag känner att jag vart lite bränd men det syns inget iaf så det är inte så farligt. Hörde massa bra musik jag ska leta reda på också. Det var en riktigt bra dag men har fått tillbaka det jag hade i vintras med att jag glömmer bort att äta för jag inte har någon matlust, så på söndagen åt jag eller drack inget förs vid 9 på kvällen så hade ont i huvudet och var seg. Men idag har jag ätit 2 gånger och ska försöka få i mig något mer senare. Tror inte det händer för mycket ikväll, ska kanske träffa Kimmy men får se. Har ont i halsen igen och öronen värker så det blir lungt några dagar iaf! Åh, jag vill ha min kamera har så jädra mycket jag vill ha kort på innan jag åker!

Vanliga promenaden med tvillingarna :)

25 juli 2010

Har inte skrivit mycket men allt har bara rullat på som vanligt! Jobbade hela veckan sen gick vi ut i Arenal i fredags. Vi mötte upp en au-pair vi inte träffat förut och gick på vår spanska bar innan vi gick till beach house där vi slapp betala för vi smet in med en tysk grupp, enda gången det var bra att folk tror att vi är tyskar. Där vart det väldigt mycket shots och öl, ibland är det dålligt att känna bartendern för det blir för mycket grattis! På lördagen försökte jag sova så mycket som möjligt men hade ändå ont i huvudet när vi åkte tillbaka till Arenal på kvällen. Där spenderade vi tiden med en kompis innan vi träffade upp Kimmys fransman. Han och hans "chef" (han vara bara 22) plockade upp oss och sen gick den kvällen bara utför. Så vi drog oss hemåt vid 4-5. Jag är ledig idag med så nu ska jag med bussen till Arenal och träffa en tysk vi mötte ifredags, skulle på stranden men vädret är sådär så får se vad det blir!

Går inte att ladda upp någon bild så får bli en video istället. Jag älskar den, det är typen av video jag önskar att jag hade gjort!

19 juli 2010

Imorgon är det precis 2 veckor tills jag är tillbaka i Sverige igen, det ska bli skönt! Det är lite tråkigt att åka men det känns som att jag är klar här, jag har gjort allt jag har velat göra. Idag kom familjen hem från sommarhuset så det är skönt att inte vara ensam hemma längre. Jag lagade middagen och det var inte helt lätt att fixa kycklingen till dem, var ett tag sen jag gjorde det men det gick iaf. Sen har vi badat och nu sitter vi och kollar på au-pair sidan efter en ny tjej åt dem. Det var en tjej vi trodde skulle komma men hon valde en annan familj så det var tråkigt! Jag hoppas de hittar någon snart!

Bästa kvällen någonsin!!


Ignorance is love and I need that shit!

Jag har beslutsångest, vara hemma själv ikväll eller gå ut och slippa vara den stora, tråkiga lägenheten?! Riskera att mer skit händer, fast det finns iofs inget mer de kan ta av mig förutom nycklarna jag har lånat men kanske kan lämna dem hos Kimmy! Har glömt att äta idag så ska se vad som finns hemma men måste troligen gå och handla nåt, känns som att affären är en mil bort. 


16 juli 2010

Har haft en riktigt kass dag, känns som att det har varit några såna nu. Men nu är Kimmy och Camille här, vi ska käka pizza och se en film så det ska bli skönt att bara ha en lugn kväll! Har ingen kamera nu eftersom den vart stulen som allt annat som låg i väskan så det blir nog inte så mycket mer bilder ifrån Mallorca men får använda de jag har.


Trött..

Tvillingarna sover och jag väntar på att resten ska komma hem så jag kan duscha och gå över till Kimmy. Vi ska till Arenal och möta upp Joccelyn, fast han slutar inte förs 12 så det lutar mot vin på stranden innan. Och mat, jag är hungrig. Imorgon ska vi upp tidigt för att åka först till Palma och sen till en annan del av ön. Jag är trött och kommer väl inte bli sent ikväll också men det får gå ändå. Jag är ledig hela helgen för familjen åker till sommarhuset så det ska bli skönt! Ska åka till Palma på lördag tror jag!

Mitt favvoställe i Palma, (h&m ligger bakom längst ner)

15 juli 2010

Idag har jag jobbat och ikväll ska jag natta tvillingarna själv för Alva ska på kalas. Det ska bli skönt att få göra det själv och ha lite mer ansvar, vanligtvis är alltid någon av föräldrarna med. Känner mig helt slut för det var alldeles för varmt för att sova inatt men ska bada när jag slutar ikväll. Nu ska jag läsa lite bloggar och se nåt avsnitt av modern family innan jag börjar igen!


Rumpa

Hahahaha


14 juli 2010

Nu är det klart, jag pratade med familjen igår och jag kommer att åka hem troligtvis den tredje augusti! Så bara 3 veckor kvar sen är jag hemma igen! Jag hade hoppats på att jag ville stanna längre och kanske plugga spanska i höst men känns som att jag är klar här nu. Jag funderar på att ta en spanska kurs som börjar i slutet av augusti men får se. Ska mejla och kolla hur lektionerna är upplagda och om det skulle vara något för mig. Sen hoppas jag på att åka som au-pair igen runt januari och denna gången ska det bli till en storstad så kanske Barcelona eller Madrid. Nu ska det bara bli skönt att komma hem men innan dess så ska vi till sommarhuset i helgen och sen ska jag och Kimmy hitta på saker innan jag åker. Idag har jag  jobbat och nu blir det poolen en stund, det om nåt kommer jag att sakna. Poolen och att man kan räkna med bra väder!
 
Hehe, Kimmy och vår nya kompis som äger spanska baren vi ska
börja gå till!! Jag har nog aldrig träffat någon roligare!

13 juli 2010

Idag känns som att det är en ganska dålig dag, plus att vi inte har vatten troligtvis till torsdag så det hjälper ju inte! Tror jag och Kimmy ska försöka dusha hos några vänner annars blir det inte roligt! Nu ska jag snart jobba sen blir det en lugn kväll.


12 juli 2010

Folk var galna igår, tror att hela Palma är sönderslaget idag! Vi såg matchen med en massa spanjorer och New York bor. Vi dansade på stolar när Spanien vann, sprang genom stan, skrek oss hesa, blev överösta av fontänvatten, dansade i fontänen, dansade på krogen, shotade med en USA hatande tysk, sov på en båt och gick flera mil (kändes det som) till bussen i morse medan folk fortfarande firade!

Jag och Kimmy hade tur och hamnade alldeles framför skärmen.


jag och Camille genomblöta efter ett dop i en fontän!










Har massor av filmer också men får ta det en annan dag!


11 juni 2010

Eller ja, för mig är det fortfarande den 10:e! Idag har jag sovit hur mycket som helst, sen jobbat och sen åkt till Arenal! Men det har inte vart en toppen dag, då hade jag inte varit hemma nu! Jag saknar utgångarna hemma, med bra musik, killar som inte är sliskiga och följer efter en och jag kunde prata svenska! Jag saknar också mina klackskor, det är jag för lång för här men ska fan ha det i Arenal någon dag, sååå korta är inte tyskarna! Saknar mina tjejer också men ska tänka positivt, jag är ledig imorgon och ska se matchen och förhoppningsvis vinner spanien!



Tyvärr enda bilden jag har med bomhustjejerna!  



On to the next one

Nu ska jag äta, se vänner och sova! Förhoppningsvis blir det stranden imorgon och sen ska jag ut och springa!! Måste se till att det blir av, jag är alldeles för lat i värmen!


8 juli 2010

Igår åkte jag till Arenal trots att jag var dödstrött. Vi kollade på matchen och sen var vi ute på gatan med några hundra spanjorer som skrek och sjöng hela kvällen! Sen dansade vi och åkte hem vid 4, jag började jobba halv 8 och jobbade till halv 5 så jag har inte sovit så mycket men känner för att åka och festa! Men måste ta det lugnt ikväll, ska försöka iaf!

Kass bild, jag vet men jag var för upptagen med att ha roligt för att ta fler!



7 juli 2010

Har inga bilder från dagarna i Palma men vi åkte till Soller, shoppade, solade och badade! Det är riktigt varmt här nu och som jag förstår ska det bara bli varmare så snart ligger man väl i havet hela dagarna för att orka vara ute. Jag har massor av favorit låtar härnere men de som kommer påminna mig om Mallorca:

R&b rummet på krogen i Arenal, jag gillar videon!



Krogarna i Palma, fast det är den tråkigaste videon jag har sett!



Jag älskar den är låten, den kommer alltid att påminna mig om allt i Mallorca.


5 juli 2010

Nu sticker jag till Palma i 2 dagar!!

 

4 juli 2010

Jag har inte skrivit de senaste dagarna för jag har har haft fullt upp. Jobbat och varit med mamma! Känns overkligt att hon är här och hälsar på för det känns inte som att jag bor här utan som att vi bara är på semester och att jag också ska åka hem. Men det ska jag inte och det känns superbra för det är riktigt fint väder här nu och varmt i vattnet! Vi var i Arenal igår när Spanien vann och kan lova att det var en härlig känsla när de springer runt med flaggor, skriker, åker runt och tutar med bilarna. Polisen stängde av en gata och alla stod i en hög och sjöng tillsammans. Jag kanske ska börja följa fotbollen enbart för stämningen som är här under matcher. Varje gång det blir mål blir det fyrverkerier och på barerna skriker folk och kramar varandra. Jag funderar på att åka in till Palma nästa match bara för att det måste vara 10 gånger bättre där! Imorgon åker jag och mamma till Palma och ska sova där 2 nätter innan hon åker hem på onsdag! Vi ska strosa runt i Palma och på tisdag ska vi nog ta tåget till Soller över dagen! Ska se till att ta bilder där! 


Har inga bilder från idag, ni får se min misslyckade hjulining istället! 

HAPPY BIRTHDAY KIMMY!

We are gonna celebrate you as soon as we can!! Hope you'r having the perfect day!! 

                       

1 juli 2010

Jag är fortfarande småförkyld men ingen feber eller ont i magen längre så det är bra! Var till Palma i onsdags och gick äntligen på H&M!! Idag var jag med Alva till Arenal och lekte på stranden och imorgon ska vi åka in till Palma för fösta gången. Riktigt kul att få åka i väg med henne själv nu! Palma är superhärligt, jag hade hur mysigt som helst med Kimmy i onsdags, vi tog en lunch på ungefär 2 timmar och vi hamnade bredvid en svensk familj. Riktigt kul att få prata lite vanlig svenska utan att behöva blanda in norska ord! Barnen föstår det mesta på svenska men det finns ord som man måste ta på norska! Nu ska jag, Kimmy och en kompis som jobbar på hotellet bada i poolen och imorgonkväll är min mamma här :)

Palma :)





                                             Min nya ring och kläder jag vill ha från H&M!
     

   
 

RSS 2.0