27 juni 2010

Jag har lyckats fått kimmys förkylning plus ont magen, känns ungefär som magkatarr så det är bara vila som gäller nu! By the way, på fredag kommer min mami på besök :)


25 juni 2010

Jag har haft världens bästa dag idag! Jag jobbade lite i morse men sedan åkte de till sitt sommarhus och jag har varit ensam hemma för första gången på en månad! Jag har legat vid poolen, städat, solat på balkongen och har njutit av att få vara helt själv, för normalt sett är det alltid någon hemma. I onsdags träffade vi piloterna igen och de tog oss till en strand där det var packat med folk och massor av tända ljus överallt för de firade Saint Joan(stavning). Vid 12 gick alla ner till vattnet och massor av papperslyktor skickades upp! Det var mysigt men hade varit bättre om vi hade varit fler och haft mat och filtar osv, då hade vi kunnat sitta där hela kvällen. Igår vart det Arenal och Riu Palace igen men det var en ganska seg kväll och vi åkte hemåt redan vid 3. Ikväll kommer Kimmy hit en sväng och vid 12 ska vi till några kompisar som har fest, ska få träffa de som jobbar på hotellet här så det blir kul. Imorgon ska jag till Palma, måste hitta ett h&m så jag får känna mig som hemma ett tag!

Jag och Kimmy på stranden i onsdags!


Kunde inte få till någon bättre bild men det var riktigt coolt att se allt
folk som stod vid vattnet, de var hela vägen där lysena går!


Några av dansarna inne på Riu Palace, de finns överallt där.
 








Cala Blava!

Imorse följde jag med Kimmy och hennes "hostmum" till en liten strand och tog lite kort, nu väntar jag på att tvillingarna ska somna så jag får äta någonting innan det troligtvis blir stranden och brasa ikväll! :)

Cala Blava!


Kimmy!


Faktiskt stolt över att jag kunde stå länge nog så hon hann ta kort!


GRATTIS!

Idag fyller världens bästa Noah 5 år! Önskar jag var där och kunde käka tårta och pussa på honom men får göra det när han kommer och hälsar på! 
                                                                                        
                               
                                                                                          Finaste! 
                                


22 juni 2010

Idag har jag jobbat till 4, promenarat och kollat på true blood och nu blir det en springtur vid havet tror jag! Igår gick jag och kimmy till mercadona (typ Mallorcas ica) och köpte med oss vin, smörgåsar och lite godis och gick och satte oss vid havet! Det går verkligen inte att beskriva hur fint det är här, ska ner och snorkla en dag så fort vi är lediga samtidigt. Jag funderar på att köpa en engångskamera som funkar under vatten och ta massa bilder, det vore riktigt kul! Imorgon är vi bjuda att fira midsommar på en strand med brasa och mat så får se hur det blir.







Här vill jag snorkla!  

keep my life movin'

Jag älskar den här låten! Jag lyssnade mycket på den när jag var ute och sprang på sommaren och den var precis i slutet av spellistan så när den kom var man nästan framme och helt slut! Nu får jag massor av energi bara av att höra den och får lust att jogga en sväng, kanske borde göra det efter jobbet imorgon, har bara varit en massa promenader den senaste tiden!


20 juni 2010

Jag har varit helt utslagen sen fredag morgon så jag har inte orkat skriva något! På torsdagen åkte vi in till Arenal och gick på Rui Palace eller vad det nu heter, en klubb med ett dansgolv med rnb så jag gillar det. Det var bästa kvällen, vi träffade trevliga fotbollskillar från Tyskland (är ju bara tyskar där) och dansade tills 4 tror jag! Tycker synd om Kimmy bara för hon jobbar ifrån 8 varje dag så hon fick ungefär 2 timmars sömn! Jag jobbade bara eftermiddag, annars hade jag inte överlevt fredagskvällen! Då åkte vi till Palma med piloterna som visade oss runt första helgen vi var i Palma. Vi gick till olika barer och jag träffade de första spanska tjejerna som faktiskt var trevliga. Många spanska tjejer gillar inte turister och eftersom vi är relativt blonda och ljusa antar de att vi är tyskar och tyskar är verkligen inte omtyckta. Efter att ha varit på stranden i Arenal (dit alla tyska turister åker) kan jag förstå varför! Ska ta bilder därifrån någon dag, det är helt sinnessjukt där. De är fulla från 8 på morgonen och festar konstant. Tog inte så många bilder i helgen heller, måste komma ihåg att göra det i fortsättningen! Ikväll ska jag och Kimmy antagligen gå ner och ta ett kvällsdop i havet så jag ska försöka ta lite bilder då!

                                  Haha inte den bästa bilden men de andra vart värre.

                             

                                            Kimmy och Kiko som är en av guiderna! 
                       
                
                            




17 juni 2010

Jag kan inte fatta att tiden går så fort, snart har jag varit på Mallorca 1 månad, det känns som att det bara har gått 1 vecka! Idag har jag jobbat, sovit vid poolen och "övat" på spanskan! Snart blir det den dagliga promenaden med vagnen och jobb tills ikväll! Jag tänker mycket på svenska sommaren och hur mycket finare den är än den här, allting hemma luktar bättre och är mycket grönare! Men jag klagar inte, menar bara att det finns inget som svensk sommar, speciellt inte som den är i Bjuråker. Jag önskar att det hade en funnits en Dellensjö här nere också. Men istället har jag en pool, stränder och klippor att bada ifrån så jag tror jag överlever! ;)

                                   


                                   


                                   


                                   



                                    
                             
                                   

mañana mañana

Tror det aldrig har varit så skönt att bara ligga på stranden, Kimmy försökte lära mig spanska och jag lärde henne lite svenska! Träffade en kille från ungern som jobbade som läkare i Hudik och gillade Harrys i Gävle! Jag hade hoppats komma ifrån svenskarna här nere men det verkar som att jag springer in i någon hela tiden! Gick promenad som vanligt med tvillingarna på eftermiddagen, 1 och ½ timme i stekande sol och i uppförsbackar är bra motion måste jag säga!
Borde städa men det blir pizza och film med Kimmy istället! :)

Kimmy och gravida mannen på stranden!


16 juni 2010

Jag har jobbat på morgonen och nu ska jag och Kimmy åka till Arenal och ligga på stranden, hinner 1 timme eller 2 innan jag måste hem och jobba igen!

Stranden i Arenal!


there is nothing not to love..


Jag älskar Beyoncés nya video och låten är bra men allt hon gör är ju det så det var inte så konstigt!


I'm lost in this dream

Mitt första inlägg får bli om min tredje helg här på Mallorca! Jag spenderade lördagen på stranden i Arenal bland fulla tyskar, en del var även nakna! Jag och Johanna solade, badade (i världens härligaste vågor) och strosade runt i Arenal! Hände inte så mycket, alla kollade på fotboll eller drack öl på stranden.
Johanna på stranden :)




Senare på kvällen gick vi ut i Arenal, massor av tyskar och typ 3 spanjorer på hela stället! Men gillade musiken, de hade ett rnb dansgolv så där var vi ungefär 4-5 timmar innan vi pallrade oss hem vid 5-tiden! Jag trodde inte Arenal skulle vara speciellt kul men bortsett ifrån för mycket tyskar hade jag riktigt kul! Glömde ta bilder men får göra det nästa gång!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0